Üdvözöllek!

Örülök, hogy a weboldalam felkeltette az érdeklődésedet.

Remélem, hogy találni fogsz olyan kezelést, ami számodra hasznos lesz.

Jelenleg a szolgáltatások online módon zajlanak angol, magyar és olasz nyelven.

Az online terápia hasznossága szinte egyenértékű a személyes találkozóval, és bizonyos esetekben nagyon sok előnnyel jár. Én a legújabb technológiát alkalmazom, bővítem ismereteim, hogy a legjobb és leghatásosabb módon tudjak segíteni virtuálisan, mert ha már sok mindenben személyesen akadályozva vagyunk, legalább a segítség legyen könnyen és biztonságosan elérhető. Az online terápiára való felkészüléshez található angolul információ a „Useful information” részben, de természetesen minden további kérdésben is nagyon szívesen válaszolok magyarul.

Amiben jelenleg tudok segíteni:

 • Depresszió
 • Szorongás, Pánik roham
 • Alacsony vagy hibás önértékelési zavar, önbizalomhiány
 • Testsúlycsökkentés és súlymegtartás Kognitív Viselkedés Terápiával
 • Hipnoterápia és Mentális vizualizálás
 • Probléma megoldás
 • Mindfulness és Elfogadás
 • Stressz miatt kialakuló feszültség szabályozása és a kialakult feszültség enyhítése, megszüntetése mélyrelaxációs technikával
 • Fóbiák
 • Életút konzultáció
 • Pozitív Pszichológia coaching
 • Halogatás kezelése
 • Rossz szokások, beidegződések megszüntetése, visszafordítása

A fent említett problémák mind biztonságosan kezelhetőek és ezek kezelése, használata, tudományosan is bizonyított a világ legnagyobb és legelismertebb pszichológiai egyesületei által (British Psychological Society, American Psychological Association).

A pszichológia már fiatal korom óta érdekel, és a célom az volt, hogy egyszer majd úgy tudjak embereken segíteni, hogy hiszek a segítségem hitelességében. Tanulmányaimat Londonban végeztem, ahol megszereztem a Pszichológia BSc (Hons) Diplomát, és a Kognitív Viselkedés és Hipnoterapeuta képesítésem. Ez a különleges kombinációt nyújtó technika, a CBT, Mindfulness és a Hipnoterápia integrációja, amely hatásossága tudományosan bizonyított, ami számomra egy elsődleges szempont. Emellet a Beck Institute-ban (US) vettem részt további specifikus CBT tanfolyamokon. Jelenleg a londoni King’s College London-ban folytatom pszichológiai tanulmányaimat. A British Psychological Society tagjaként további fejlesztő webinárokon veszek részt.

Magyarországon születtem ahol a gyerekkorom nagy részét töltöttem, majd Olaszországban éltem 8 évig. Ezt követte 15 év Londoni élet, ami a magyar és az olasz mentalitás után igazi kihívás volt számomra. London, a pszichológia minden értelmében egy igazi kincsesbánya volt. Teljesen magával ragadott az emberek kulturális és személyiségbeli sokszínűsége. Az ember megtanulja, hogy minden okkal történik és hiába fordulunk el a feladatoktól, de akkor is neki kell vágni ha valami lehetetlennek tűnik. Mert az út úgyis úgy alakul, hogy valamilyen módon pont a megfelelő időben kapjuk a segítséget vagy az útmutatást az életben. Lehet, hogy nem azonnal, de eljön.


Hogy miben tudok segíteni?

Legfőképp abban, hogy megtaláljuk azokat a negatív gondolatokat, belső hiedelmeket, amik megakadályoznak abban, hogy azt csináld amit szeretnél. A kapcsolat teremtésben, munkában, döntésben, érzésben, hozzáállásban, egy rossz szokásban, vagy abban, hogy miért történik mindig ugyanaz az életedben. Lehet ezt rendbehozásnak, helyrehozásnak, korrigálásnak, megtisztításnak is nevezni. Tudd, hogy a dolgokat jobbá lehet tenni hosszútávon, biztonságosan.

Az online konzultációk lehetőségei:

Skype, WhatsApp, Zoom, Teams

Konzultáció ideje: 50 perc